Domaća scena

28.09.2015.

Prijavite se za TRKU Flyer
foto: PR photo
Prijavite se za TRKU

Vrtoglavica traži novu klupsku atrakciju

Studio Vrtoglavica traži novu klupsku atrakciju. Spremili su za vas vredne nagrade pa u celosti prenosimo uslove konkurisanja. 

 

Klub Vrtoglavica ponosno oglašava – veliki festival/konkurs/takmičenje za najveću klupsku atrakciju. Konkurs je namenjen izvođačima muzike, tj, muzičkim grupama (bendovima) – autorskim, cover, tribute, pevačima, instrumentalistima, lajv ektovima i ostalim oblicima živog izvođenja muzike bez obzira na vrstu ili žanr popularne muzike.
 
Jedini kriterijum u odlučivanju prolazaka kroz kvalifikacione i polufinalne večeri, pobednika i pri dodeljivanu nagrada biće glasovi publike. Jedini izuzetak će biti nagrada stručnog žirija koju će po svom ličnom izboru i kriterijumima koje to bude sam uspostavio eventualno dodeliti organizator nezavisno od dešavanja na konkursu (festivalu).
 
Takmičarski sistem je kvalifikacione večeri (nastup do 30 min) iz kojih se ide u polufinalne večeri (nastup do 40 minuta) pa dalje u finalne večeri (nastup do 40 minuta), prolazi se dalje samo preko glasova publike, prve tri nagrade su novčane i termini za probe.
 
Kvalifikacione i polufinalne večeri će se održavati u klubu Vrtoglavica, a organizator zadržava pravo da finalno veče premesti u veći prostor ukoliko proceni da će interesovanje publike daleko prevazići kapacitete mesta održavanja kvalifikacionih večeri. Organizator takođe zadržava pravo i mogućnost da eventualno poveća nagradni fond u slučaju pronalaženja zainteresovanih sponzora.
 
Nagrade su:‚
I mesto: 30.000 dinara i osam besplatnih proba (dvočasovni termini) u studiju Vrtoglavica
II mesto: 10.000 dinara i četiri besplatne probe (dvočasovni termini) u studiju Vrtoglavica
III mesto: četiri besplatne probe (dvočasovni termini) u studiju Vrtoglavica
 
Rok za prijavljivanje je 10. oktobar do 20 časova na email: trkafest@gmail.com
 
Opširnije informacije o propozicijama na LINKU
Ostavi
komentar

Povezano