Domaća scena

26.04.2013.

Poslušajte mix singla "Don't Try" by SevdahBABY Zebra Dots
foto: www.universalmusic.rs
Poslušajte mix singla "Don't Try" by SevdahBABY

Sjajna saradnja Zebra Dots-a i Milana Stankovića

Svetska mega etiketa Universal, prošle godine je (konačno) započela rad na lokalnom katalogu a bend Zebra Dots je imao tu sreću da bude prvi koji je potpisao za njih. Sve se odigralo tokom oktobra 2012., ubrzo je usledio i njihov album čiji smo izlazak detaljno propratili, a danas smo dobili još jednu genijalnu vest! Drugi singl sa prvenca Zebra Dots-a, „Don’t Try“ upravo je dobio i svoj prvi remix koji dolazi sa srpske muzičke scene!

Milan Stanković poznatiji kao SevdahBABY, proslavio se remiksujući regionalne hitove. Sarađujući sa mnogim poznatim i novim izvođačima SevdahBABY već godinama unazad gradi svoju karijeru kao jedan od progresivnijih srpskih muzičara. Kad sve ovo znate, saradnja SevdahBABY -Zebra Dots bila je logičan sledeći korak.

Za manje od 12 sati od kako je digitalno dostupan na iTunes-u, ovaj singl je dostigao prvo mesto u Slovenijipreskočivši Daft Punk, PSY-a, Adele i mnoga druga velika imena!

Poslušajte i vi ovaj sjajan mix ekskluzivno na Deezeru tokom vikenda a od ponedeljka i na radio stanicama i u klubovima!

 

Ostavi
komentar

Povezano