Domaća scena

30.07.2013.

Poslušajte deo još neobjavljenog singla Baneta Lalića Bane Lalić
foto: Youtube screenshot
Poslušajte deo još neobjavljenog singla Baneta Lalića

"Pustim grad da me vozi"

Bane Lalić je pre svega nekoliko dana sa svojom ekipom a uz podršku Prestigia snimio video za pesmu „Neka košta kolko košta“ i taj spot će premijerno biti prikazan uskoro. Mi smo bili na snimanju a to je bila i prilika da sa Banetom malo popričamo o domaćoj sceni, njegovoj muzici i daljim planovima (intervju možete pročitati klikom OVDE).

Bane nam je tada otkrio da za kraj leta planira još jedan singl, pod nazivom „Pustim grad da me vozi“, za koji će, opet u saradnji sa Prestigiom, biti snimljen i video. E, dok čekamo pesmu i spot, Bane je sa Nemanjom Filipovićem, jednim od momaka iz MVP-a, snimio akustik preview dela pesme. Ako je sudeći po refrenu koji nam je Bane na ovaj način otkrio, očekuje nas još jedan hit u maniru po kom je postao prepoznatljiv – lagana, vesela, „na 1“ pamtljiva melodija, ritam od kog vam se đuska i naravno – široki osmeh.

Bane i Nemanja su video snimili tokom boravka na Krfu gde je bend tokom prethodnog meseca radio na novom albumu i spotu za pesmu „Zvezde“. Drugim rečima očekujte mnogo toga novog od ove ekipe u narednim nedeljama.

Uživajte!

 

Ostavi
komentar