Domaća scena

15.06.2014.

Poslednje polufinalno veče Demo Mastersa večeras (15.6.) u DOB-u Bulevar Vodenih Mozaika
foto: FaceBook Profile Photo
Poslednje polufinalno veče Demo Mastersa večeras (15.6.) u DOB-u

Demo Masters, takmičenje demo bendova koje ove godine slavi 50 godina, ulazi u završnu fazu, jer će se u nedelju, 15. juna, u Domu omladine Beograda održati poslednje polufinalno veče!

Na predstojećem koncertu će nastupiti Spunk iz Sremske Mitrovice (HC punk/metal), Bulevar vodenih mozaika iz Beograda (crni talas), Kiza bluza iz Zaječara (rock), Mimo protokola iz Beograda (punk rock/pop punk), Rok bulevar iz Beograda (tribute band/Rock'n'Roll hitovi) i Without Fear iz Zrenjanina (Evanescence i Nightwish tribute), a u revijalnom delu programa gledaćemo i slušaćemo Cassdiy's Brewery koji sviraju irish/celtic punk rock!

Članovi žirija su Vladimir Janković Džet, Olga Kepčija, Stevan Gojkov, Galeb Nikačević, jedan predstavnik portala Time Machine Music, a ovoga puta ulogu gosta-sudije ima Milan Ćunković, muzički novinar.

Do sada je na Demo Masters-u nastupilo preko 100 bendova, kako u takmičarskom tako i u revijalnom delu, a u drugi krug se plasiralo njih 55, koji su podeljeni u dve kategorije – autorski bendovi i tribute bendovi.

Podsećamo vas da je veliko finale ovog takmičenja 22. juna u Domu omladine!

Koncert počinje u 20 časova, a ulaz je 100 dinara.

Vidimo se!

 

 

Ostavi
komentar

Povezano