Domaća scena

26.03.2014.

Pogledajte spot za drugi singl Tamare Knight Tamara Knight
foto: Kadar iz spota za pesmu "Pozovi me"
Pogledajte spot za drugi singl Tamare Knight

"Pozovi me"

O Tamari Knight smo prvi put pisali krajem prošle godine kada je, kao deo najave debi albuma, izbacila pesmu „Hit“ na kojoj je sarađivala sa hip hoperom Vudu Popajem.

Nakon singla „Hit“, Tamara Knight je ovih dana objavila i pesmu ,,Pozovi me” za koju je snimljen i prateći video  (koji možete pogledati na linku niže).

Kako sama kaže, rad na svom debi izdanju započela je pre nešto više od godinu dana a ceo koncept je od samog početka bio zamišljen sa gostima muzičarima i pevačima. Gosti su izuztni vokali od kojih će se neki po prvi put predstaviti u funk stilu. Prvi gost bio je Vudu Popaj a sa singlom „Pozovi me“ Tamara predstavlja sebe, i to ne samo kao basistkinju već i kao pevačicu! Iako nema nameru da se odrekne sviračkog komfora i pređe u pevače, poslušala je sugestiju kolega i izašla iz ,,senke“ predstavivši se publici ne samo kao muzičar već i kao kompletan autor.

Spisak gostiju koji se pojavljuju na albumu je poduži a svi su okupljeni oko ideje da se snimi kvalitetan pop funk materijal. Datum izlaska ovog izdanja nam još nije poznat a dva za sada objavljena singla možete slušati na sajtovima Deezer i Soundcloud, a preuzeti ih na Itunes-u i Amazon-u.

Ostavi
komentar