Domaća scena

11.02.2016.

Pogledajte novi spot sastava Ljubičice za pesmu "Žvrljamo" Ljubičice
foto: Staša Bukmirović
Pogledajte novi spot sastava Ljubičice za pesmu "Žvrljamo"

Ft. Jesenji orkestar

Nakon pesama "Godine u vetru"  i "Više te želim", "Žvrljamo" je treći spot za pesme sa albuma "Godine u vetru" (ili ne brini dušo, Ežen je u redu) u izdanju Lampshade Media.
 
 
Pesma "Žvrljamo" je obogaćena gudačkim i duvačkim aranžmanima koje je napisao Petar Stevanović, a odsvirao veliki ansambl grupe Ljubičica, uživo u studiju Krokodil, što je značajno doprinelo toplini i zvuku kamernog orkestra ove pesme. 
 
 
Video spot za pesmu je posvećen likovnoj umetnosti Darka Stojkova, akademskog umetnika koji interveniše crtajući po svojim ličnim dokumentima. Spot je snimljen u ateljeu/galeriji Ordinacija u zgradi Inex filma čime je data posveta toj instituciji koja više ne postoji. Ples u spotu je darovala Maria Kuzmanović, svestrana umetnica i dobar prijatelj Jesenjeg Orkestra.
 
Album “Godine u vetru” je objavljen prvog januara 2016. godine, snimljen je u studiju Krokodil u Pančevu i nastao je u bliskoj saradnji Daniela Kovača iz Jesenjeg Orkestra sa grupom Ljubičice. Produkciju i miks pesama je uradio Milan Bjelica.
 
Ostavi
komentar