Domaća scena

18.11.2013.

Pogledajte najnoviji spot grupe MVP Bane Lalić MVP
foto: Youtube screenshot
Pogledajte najnoviji spot grupe MVP

"Neka košta kol'ko košta"

Iako je napolju sve hladnije bend MVP Baneta Lalića je odlučio da nas počasti jednim pravim letnjim spotom, ovoga puta za sjajan reggae / hip-hop hit „Neka košta kol’ko košta“.

Teoriju da, uslovno rečeno, „letnji“ hitovi odlično prolaze i zimi podržao je čuveni Petar Janjatović rok kritičar koji je dao sledeći komentar: „Ja sam baš malopre komentarisao da je pogrešno doba godine za ovu pesmu i spot ali sam se odmah i ispravio jer je zapravo još bolje što je spot izašao baš sada. Letnja pesma mnogo bolje legne u nevreme kad je hladno. Ja sam veliki poklonik optimistične muzike a ova pesma ima pre svega muzički veoma pozitivnu crtu a i tekst, iako se govori o nekim cenama i novcu, nosi puno optimizma. Atmosfera i ideja samog teksta su jako dobro uklopljeni u svirku. A sve što iole zvuče na reggae meni se odmah „lepi“ i ostaje mi dugo u glavi. Recimo, ako pogledaš pesme Haustora, svaka njihova pesma koja je „premazana“ reggae zvukom je uvek odlično prolazila kod publike i dugo trajala“.

Knez je izjavio da se radi o pravom hit-u a MaraqYa, koji je inače odsvirao perkusije da mu se pesma veoma sviđa: „Super je sve ispalo, pozitivno kao što nas je Bane i navikao. Dobra je ideja za spot i nadam se da će dobro proći i osvojiti neke nagrade“.

Ovo je drugi singl koji MVP izbacuje nakon duže pauze a podsećamo da je i pesma „Zvezde“ iz avgusta ove godine dobila odlične kritike i doživela veliki uspeh.

Banetu je društvo u jednom delu pesme pravio kolega sa kojim često sarađuje, Ognjen Kostić Struka, a u spotu se pojavljuje i Milan Đurđević iz Nevernih Beba.

Uživajte:

Ostavi
komentar

Povezano