Domaća scena

04.05.2013.

Obojeni Program u Clubu GUN 10. maja Obojeni Program
foto: Odličan Hrčak PR Photo
Obojeni Program u Clubu GUN 10. maja

Zato što ste vi to tražili

Obojeni program uskro ponovo nastupa u Beogradu i to već 10. maja u Clubu GUN, što je već postao domaći teren za ovaj čuveni novosadski sastav.

Na ovom koncertu, Obojeni program će svirati hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere, ali i aktuelne pesme sa albuma ,,Kako to misliš: mi?“ zahvaljujući kom su ponovo u žiži interesovanja.

Beogradski nastup u Gun Clubu biće prvi u nizu koncertnih aktivnosti koje očekuju Obojeni program ovog proleća. Bend će prvi put u novoj postavi (dva basa, bubanj i glas) nastupiti u Crnoj Gori, i to u 8. juna na zatvaranju podgoričkog Underhill festivala, a koncert će održati i u irskom gradu Derry, ovogodišnjoj britanskoj prestonici kulture, u okviru kulturne razmene koju su sa ovim gradom ostvarili organizatori Exit festivala.

Ulaznice za beogradski koncert zakazan za 10. maj u Gun Clubu mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 600 dinara svakog dana od 10:00 do 00:00 u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Za one koji možda ne znaju, Gun se nalazi u Miloša Pocerca 10.

Ostavi
komentar