Domaća scena

20.09.2013.

Obojeni Program, Darkwood Dub i Ti ove nedelje u emisiji Jelen TOP 10 Darkwood Dub
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Obojeni Program, Darkwood Dub i Ti ove nedelje u emisiji Jelen TOP 10

Ekipa emisije Jelen Top 10 nastavlja da putuje i prati velike rok događaje u regionu. Među bendovima koji su trenutno na turneji a koji su se našli na radaru ekipe Jelen TOP 10 ovog puta su se našli Obojeni program, Darkwood Dub i duo Ti.

Poznati novosadski sastav Obojeni program do kraja godine posvetiće se koncertima a zatim će početi pripreme za novo studijsko izdanje. Obzirom na uspeh poslednjeg albuma “Kako to misliš: mi?”, frontmen Branislav Babić - Kebra najavljuje da će nastaviti u istom ritmu sa dva basa, bubnjem i vokalom. U emisiji Jelen Top 10 pogledajte šta je još Kebra rekao o zlatnom periodu alternativnog zvuka, najvećim hitovima ovog benda i trendovima na sceni.

Jedan od najtraženijih i najuspešnijih bendova na našoj sceni svakako je Darkwood Dub. Njihovo sazrevanje  kroz diskretne ali upečatljive promene stila kulminiralo je aktuelnim zvukom i pesmama koje su osvojile kako top liste tako i publiku. Dvadesetpetogodišnjica od početka rada i kontinuitet uspeha od prvog izdanja „Paramparčad“ do danas svakako su dovoljan razlog za razgovor sa pevačem Dejanom VučetićemVučom i ostalim članovima benda, koji će otkriti ida li je nakon uspeha albuma “Vidimo se” i velike turneje koja je usledila,  vreme za nove pesme.

I psihodelični elektro pop duo Ti ima dobar povod za gostovanje. Naime, Ilija Duni i Trajče Nikolovski koji čine bend, sada pored odličnih aranžmana i kompozicija, mogu da se pohvale novim spotom za pesmu “Da ti želim dobra jutra”.

Naravno tu je  i nova top lista aktuelnih spotova i nastupa, sa čak dva noviteta, kao i kalendar najbitnijih muzičkih dešavanja!

Premijera je u nedelju 22.9. na prvom program RTS-a 5 minuta nakon ponoći a repriza u sredu 25.9. na Studiu B u 22:30.

Ostavi
komentar

Povezano