Domaća scena

20.11.2018.

Novi spot Zemlje Gruva pred proslavu jubileja koncertom
foto: Youtube screenshot
Novi spot Zemlje Gruva pred proslavu jubileja koncertom

Deset godina prestoničkog benda

Ovog decembra, beogradska grupa Zemlja Gruva proslaviće deset godina rada. Tim povodom, održaće koncert u Studentskom kulturnom centru osmog, a objavili su i novi singl Mama
 
Pojavili su se na festivalu Beovizija pesmom Čudesni svetovi, a po objavljivanju debi albuma, proslavljeni su hitovima Najlepše želje i Nisam znala da sam ovo htela
 
Prepoznatljivi su po mnogobrojnoj postavi, interesantnim kostimima, upečatljivoj duvačkoj sekciji i različitim vokalima, te čine autentičnu pojavu na muzičkoj sceni.
 
"Kada pogledamo šta smo postigli za ovih 10 godina, možemo da kažemo da smo zadovoljni." - poručuju članovi Zemlje gruva. 
"Pre svega, uspeli smo da održimo kontinuitet i fokus na stvaranju muzike koju volimo. Mi to vidimo kao razlog za slavlje sa našom publikom. Pozivamo vas na vrhunsku žurku kojom ćemo započeti sledeću dekadu gruva."
 
Pesmu Mama sa albuma Šta stvarno želiš? malo je osvežena u studiju Gruvlend i za nju je snimljen spot. Režiju i koncept spota potpisuje Kosta Đuraković, sa kojim je bend već sarađivao na videu za pesmu Vucibatina. Spot simbolički prati tekst pesme koja se bavi lepotom i teretom nasleđa. 
 
Karte za koncert u SKC-u koštaju hiljadu dinara, a naručuju se preko zemljagruva.com.
 
Ostavi
komentar