Domaća scena

10.12.2012.

Novi singl Aleksandre Radović "Ako pogaziš laž" Aleksandra Radović
foto: Youtube screenshot
Novi singl Aleksandre Radović "Ako pogaziš laž"

Kraljica kvalitetnog domaćeg POP-a

Nakon pesme "Čuvaj moje srce" koja je izašla pre oko pola godine i koja je postigla ogromnu popularnost i više od milion pregleda na YouTubeu, Aleksandra Radović nas je obradovala novim singlom pod nazivom "Ako pogaziš laž". Tekst i muziku potpisuje Aleksandra Milutinović a aranžman Darko Dimitrov.

Aleksandra Radović je odavno domaću publiku navikla na vrhunski kvalitet produkcije, dobre tekstove i odličnu interpretaciju pa ni ova pesma ne donosi ništa manje. Novim singlom Aleksandra je još jednom pokazala da je jedan od retkih čuvara klavitetnog i modernog POP-a na domaćoj sceni. 

Da podsetimo, Aleksandra je do sada izbacila tri albuma od čega poslednji "Žar ptica" 2009. godine. Iza sebe ima veliki broj koncerata, festivalskih nastupa i singlova među kojima su neki postali jedni od najvećih domaćih hitova u poslednjih deset godina: "Kao so u moru" iz 2003, "Čuvam te" iz 2006. i mnogi drugi. Trenutno je član žirija u hit TV showu "Prvi Glas Srbije" koji na našem portalu pomno pratimo iz subote u subotu, a Aleksandra je kao jedini ženski član žirija pridobila mnogo simpatija publike svojim profesionalnim komentarima i visokim umetničkim kriterijumima.

Uživajte:

Ostavi
komentar

Povezano