Domaća scena

13.12.2016.

Nikola Vranjković ima novi spot u kojem su Sergej Trifunović i Ana Marković
foto: Youtube screenshot
Nikola Vranjković ima novi spot u kojem su Sergej Trifunović i Ana Marković

Dve reči pred tradicionalne koncerte

Nikola Vranjković ključna je autorska ličnost kultnog beogradskog benda Block Out, a ima i solo album iz 2001. godine. Nakon raspada matičnog benda, u poslednje tri godine ima još toliko izdanja. 
 
Tradicionalno održava koncerte krajem godine. Konkretno, 28. i 29. decembra se vraća u veliku dvoranu Doma omladine gde kaže da će imati nastup za sedeću publiku, a koji će trajati više od tri sata. 
 
Za svoj novi singl objavio je i spot u kojem su glumci Ana Marković i Sergej Trifunović, u režiji Milene Grujić. Zapravo je nastao na osnovu njenog studentskog filma.
 
"Dve reči ili kako je publika već dosta dugo zove Sve što mogu reći je pesma koju jako dugo izvodim uživo, ali do sada nije imala svoj studijski snimak. U razgovoru sa ljudima koji prate moj rad, na njihov nagovor, rešio sam da to bude novi singl", kaže Vranjković.
 
 
Dve reči je prilika da se promovišu koncerti, ali je to ujedno i najavni singl novog, dvostrukog albuma koji bi trebao da se pojavi iduće godine, i na kome će se naći još nekoliko pesama koje Nikola poslednjih godina svira na koncertima.
 
Ulaznica košta 900 dinara na blagajni Doma omladine, odnosno preko mreže Eventim do 1. decembra. Na dan koncerta biće 1.200 dinara.
 
Ostavi
komentar

Povezano