Domaća scena

22.04.2014.

Ničim izazvan: Intervju povodom izlaska debi albuma Ničim Izazvan
foto: PR Photo
Ničim izazvan: Intervju povodom izlaska debi albuma

Bend koji znamo po pesmama: „Tužne devojke“, „Glas“ i „Trideset“, Ničim izazvan, je upravo izbacio debi album i to za etiketu Lampshade Media kojoj su samo u proteklih par nedelja poverenje ukazali i Svi na pod!, Iskaz i SevdahBaby. Radi se o sjajnom izdanju koje možete odmah preslušati na servisu Deezer a opširnije o utiscima, planovima i nastupima pročitajte u intervjuu koji sledi:

MjuzNews: Čestitamo na izlasku debi albuma! Kakvi su prvi utisci, reakcije i koja se pesma najviše izdvojila za sada?

Ničim izazvan: Hvala na čestitkama! Jedva smo dočekali i taj dan, sad na miru možemo da pripremamo drugi album (smeh). Po onome što možemo da čujemo i vidimo, reakcije su odlične! Različitim ljudima su različite pesme favoriti, ali čini se da će pesma „Bilo gde'' iskočiti za nijansu ispred ostalih.

MjuzNews: Nisam vas ovo pitala kada smo krajem avgusta 2013. radili prvi intervju a bez tog pitanja, ma kako glupavo bilo ne može - zašto "Ničim izazvan"?

Ničim izazvan: Taman smo se obradovali da ga neće biti (smeh). Naziv ''Ničim izazvan'' nam je najviše ''legao'' jer smo baš tako počeli da se ozbiljno bavimo muzikom. Bez ikakvog razloga. Samo smo jedan dan došli i rekli '' hajde da napravimo bend i snimimo pesme'' i to je bilo to.

MjuzNews: Od skora imate novu damu u bendu i to za bubnjevima što je i dalje retkost na sceni; kako ste se uklopili i šta je Milica donela novo?

Ničim izazvan: Do skora smo bili lep bend a sada smo još lepši (smeh). Milica Rančić je naša nova stalna bubnjarka. Uklopila se ''na keca''. Vrlo je posvećena onome što radi, vredna i željna napretka. Sigurni smo da je došla tu da ostane i jako smo njom zadovoljni. Donela je svežu krv, koja nam idealno odgovara za naredni period u kom želimo da rastemo.

MjuzNews: Pripremate mnogo nastupa u narednim nedeljama i mesecima - najavite ih...

Ničim izazvan: Prvi nastup je u Beogradu u klubu Gun (25.april), sutradan smo u Bačkoj Palanci u Viveuru. Prvog maja sviramo na Srebrnom jezeru na žurci koju organizuju PUZZLE i GO2 travelling, a dva dana kasnije, 3. maja, u Srpskom Pabu u Čačku. U Novom Sadu smo 17. maja u Klubu Quoter.

MjuzNews: I za kraj, kako biste nekome no vas do sada nije čuo u par reči opisali svoj zvuk?

Ničim izazvan: Jako nam je teško da definišemo naš zvuk. Ja ću na pitanje da odgovorim pitanjem: Da li biste poslušali naše pesme i probali da definišete naš zvuk? Slušalac će to bolje uraditi od nas sigurno.

Ostavi
komentar

Povezano