Domaća scena

10.02.2020.

Nataleé Rajković
Nataleé Rajković

Kantautorski projekat postao je bend

Pre više od godinu dana, Natalija Rajković započela je kantautorsku karijeru. Objavila je dva muzička projekta, pesme pod nazivom Bebo i Ćao u saradnji sa producentom Nemanjom Maksimovićem.
 
Veliku ulogu odigrala je Luna Škopelja koja je pesme oživela dajući magični ambijent svojim bek vokalima.
 
Dok je producent vredno radio na ovim projektima, Natalija je oformila bend Nataleé sa kojim je, na mnogim binama u Srbiji, javno izvodila kako ove tako i druge autorske pesme.
 
U jednostavnom, ali efektnom spotu sa istočnjačkim motivima, tri mlade devojke (Luna Škopelja, Simona Miloš i Natalija Rajković) oživljavaju jedinstvenu mističnu atmosferu teksta pesme.
 
Materijal korišćen za projekciju na setu snimila je Sanja Tišma, dok je kroz objektiv posmatrala Marija Antić. Za montažu je bio zadužen Vladislav Andrejević, a za izgled omota singla umetnik Marko Jevtović.
 
Video singl  Bebo objavljen je u saradnji sa izdavačkom kućom Glitch Records na zvaničnom YouTube kanalu benda Nataleé, a dostupan je i na skoro svim streaming platformama.
 
Bend inače nastupa u sastavu: Natalija Rajković (ritam gitara i glavni vokal), Luna Škopelja (klavijatura i bek vokal), Aleksandar Dervišević (bas gitara), Branislav Dragović (DJ), Nikola Burović (solo gitara), Dušan Murišić (truba).
 
Ostavi
komentar