Domaća scena

20.08.2013.

Mud Factory izbacili debi album Mud Factory
foto: Ivica Ivanovic
Mud Factory izbacili debi album

"Pobeda na Gitarijadi nam otvara mnoga vrata"

Mud Factory, metal sastav iz Vranja, definitivno ima dobru godinu! Ne samo da su nedavno odneli pobedu na 47. Gitarijadi u Zaječaru već su izbacili i svoje debi izdanje. Radi se o mini albumu koji sadrži šest numera uključujući i intro.

Mud Factory čine: Stefan Milanović (vokal), Milan Stefanović (gitara), Nemanja Stanković (bas gitara) i Nemanja Milanović (bubanj) koji su, kako kažu, još uvek pod utiskom pobede u Zaječaru gde su svirali sa sjajnim bendovima sa prostora bivše Jugoslavije. Uprkos izuzetno jakoj konkurenciji Mud Factory su uspeli da trijumfuju a kao nagradu su dobili snimanje visokobudžetnog spota za koji su već snimili prve kadrove. Mini album nosi naziv “Born For Doom” i dostupan je za besplatno preslušavanje klikom OVDE i besplatan download, klikom OVDE. izdanje je snimano u rodnom Vranju pod producentskom palicom Stefana Gaćeše.

“Kako prolazi vreme sređuju nam se utisci i shvatamo koliko vrata nam se zapravo otvaraju ovom pobedom”, euforično je izjavio Milan Stefanović, gitarista grupe, a basista Nemanja Stanković nadovezavši se rekao je da su im planovi vezani za promociju EP izdanja pre svega na koncertnim podijumima, “jer smo mi pre svega live bend i u tome leži naša snaga, u direktnoj i efektivnoj interakciji sa publikom”.

 

Svaka cast momci!

Ostavi
komentar