Domaća scena

08.07.2014.

MTV snimio spot za pobednika Jelen Demo Festa M.O.R.T.
foto: MTV PR Photo
MTV snimio spot za pobednika Jelen Demo Festa

Pogledajte video za "Meni se skače" sastava M.O.R.T.

Sastav M.O.R.T., prošlogodišnji pobednici Jelen Demofesta, je snimio spot za numeru „Meni se skače“, a premijera spota je bila sinoć na regionalnom MTV-u, koji je zaslužan za produkciju!

Spot „Meni se skače“ nije imao unapred određeni scenario, ideje su se javljale same kako su obilazili lokacije, a ekipa benda su super slagala sa ekipom MTV-a, i ako zanemarimo manje ogrebotine i opekotine od sunca, sve je prošlo u najboljem redu.

Članovi sastava su rekli da premijera na reginalnom MTV kanalu im može doprineti da se njihov zvuk čuje i van Hrvatske, mada samo prikazivanje spota neće im mnogo pomoći ako ne nastave s onim što najbolje znaju, a to su svakako žive svirke! M.O.R.T.-ovci takođe preporučuju isto mladim bendovima – „telefon u ruke, ulogujte se na mail i facebook i kontaktirajte sve moguće klubove i festivale. Molite ih da vam daju priliku, a kad se pokažete u dobrom svetlu, onda će oni zvati vas. To je i najbolji način skupljanja publike, posebno one najvernije” – poručili su iz sastava M.O.R.T.!

Bend preko leta ima dosta zakazanih nastupa, a koncertnu turneju albuma koji izlazi na Demofestu počinju na jesen.

Pogledajate novi spot:

Ostavi
komentar