Domaća scena

23.10.2013.

MTV EMA Best Adria Act: Glasanje traje do četvrtka 24.10. u ponoć MTV EMA, nominovani za Best Adria Act
foto: MTV PR Photo
MTV EMA Best Adria Act: Glasanje traje do četvrtka 24.10. u ponoć

Sve zavisi od vas!

Ostalo je još malo do kraja glasanja za MTV Best Adria Act nagradu za koju su ove godine nominovanibeogradski bendovi S.A.R.S. i Svi na pod!, hrvatski kantautor i pevač Filip Dizdar, pevačica iz Slovenije Katja Šulc i reper Frenkie iz Bosne i  Hercegovine.

Za vaše favorite za MTV Best Adria Act možete da glasate klikom OVDE a krajnji rok je četvrtak, 24. oktobra u ponoć.

U petak, 25. oktobra, biće objavljen najbolji regionalni izvođač, koji ćenastaviti takmičenje za Best European Act nagradu, gde će se naći u konkurenciji sa pobednicima iz ostalih regiona Evrope.

Glasanje za ovu nagradu počinje od 25. oktobra i trajaće do 31. oktobra u ponoć, a takođe će se odvijati na sajtu MTVEMA.com. Najbolji izvođač iz Evrope krenuće u poslednju rundu glasanja za titulu Worldwide Act i pobednik će biti objavljen na dodeli u Amsterdamu.

Ukoliko želite da bolje upoznate ovogodišnje nominovane, pogledajte posebna izdanja emisije MTV Express, gde se svaki od ovih bendova i izvođača predstavio sa svoje tri pesme otpevane u akustičnom aranžmanu. Kako to zvuči možete da saznate na MTV kanalu i MTV.RS.

Da pričitate mini-intervjue koje je MjuzNews uradio sa svakim od nominovanih muzičara kliknite na ime: S.A.R.S / Svi na pod! / Filip Dizdar / Katja Šulc / Frenkie.

Glasajte – sve zavisi od vas!

Ostavi
komentar