Domaća scena

02.07.2013.

Mr. Rabbit, zapamtite ovog momka Aleksandar Danilović, AKA Mr. Rabbit
foto: PR Photo
Mr. Rabbit, zapamtite ovog momka

Debi singl "Noćna luka brodova"

Aleksandar Danilović, koji će široj javnosti uskoro postati daleko poznatiji pod imenom Mr. Rabbit je talentovani hip – hoper iz Valjeva čijim prvim koracima upravo imamo priliku da svedočimo.

Mr. Rabbit je naime, pre svega desetak dana objavio svoj prvi singl i video za isti, pod neobičnim nazivom „Noćna luka brodova“. Ono što nam se u celoj priči najviše dopada je činjenica da je Aleksandar kompletan autor pa pored toga što odlično baca rime potpisuje tekst i aranžman dok je za komponovanje melodije snage ukrstio sa Markom Ilinčićem.

Aleksandar je  odlučio da se javnosti predstavi ozbiljnim, teškim rimama koje govere o mračnoj svakodnevici pa je atmosfera „Noćne luke brodova“ potresna uz pomalo agresivno intoniran vokal što celoj priči donosi „WAU“ efekat i ne ostavlja vas ravnodušnima. Na pesmi je radilo dosta ljudi koje Mr. Rabbit naziva svojom „ekipom“ a među njima je i Predrag Milovanović koji je odsvirao sjajnu deonicu na fruli! Produkciju potpisuje Darko Đukić a spot je snimljen u saradnji sa Undergroundsun produkcijom.

Koliko je snažan Aleksandrov debi singl govori i činjenica da je za svega 10 dana na sajtu YouTube pregledan više od 10 hiljada puta a mi se nadamo da je ovo samo početak i da ćemo već na jesen imati prilike da uživamo u full albumu koji Mr. Rabbit upravo ovom pesmom najavljuje.

Ostavi
komentar