Domaća scena

13.08.2014.

Mr. Rabbit: Pogledajte novi spot Mr.Rabbit
foto: Youtube screenshot
Mr. Rabbit: Pogledajte novi spot

Svi smo mi pomalo "Sima"

Aleksandar Danilović, poznatiji kao Mr. Rabbit je uradio ekranizaciju za numeru „Sima“, koja se nalazi na nedavno izbačenom albumu „Noćna luka brodova“!

Pesma je urađena u saradnji sa saksofonistom Urošem Nedeljkovićem i Jovanom Kneževićem iz beogradskog sastava Mašta Bašta, dok sam spot predstavlja još jedan live session, koji je snimljen u beogradskom studiju ATTIC, čija ekipa je ujedno bila zadužena za produkciju spota.

Kako autor objašnjava, „Sima“ nosi snažnu društvenu poruku, koja se priča iz ugla izvesnog Sime, u kome se svi mi možemo prepoznati, bez obzira koji položaj u društvu imali, jer Sima je utkan u svakog od nas!

Album „ Noćna luka brodova“ je izdat pre dva meseca u digitalnom obliku za izdavačku kuću Lampshade Media, a album možete preslušati na muzičkim servisima poput Deezer-a i iTunes-a. Mr. Rabbit dodaje da bi fizičko izdanje albuma trebalo da se nađe u prodaji od jeseni, a uskoro ćemo biti u prilici da izdanje preslušamo na oficijelnom YouTube kanalu Danilovića.

Inače, debi izdanje Danilovića je za veoma kratko vreme privuklo pažnju publike, jer je ceo album obojen teškim rimama, koje pažljivog slušaoca svakako neće ostaviti ravnodušnim!

Pogledajte novi spot:  

Ostavi
komentar