Domaća scena

23.12.2016.

MKDSL i Wikluh Sky
MKDSL i Wikluh Sky

Interesantno muzičko partnerstvo

MKDSL (Marko Milošević) jedan je od taletovanijih činilaca domaće klupske scene. Njegova karijera je punoletna, a na listu interesantnih stvari koje je tokom nje radio, sada dodajemo kolaborativni album sa Đorđem Miljenovićem koji radi pod alijasima Sky Wikler, odnosno Wikluh Sky
 
Pesma kojom zvanično najavljuju partnerstvo zove se ExtraSy, a u pozadini možete čuti i Bojanu Vunturišević (nekadašnju pevačicu benda Svi na pod). Njeno prisustvo možete očekivati i na narednim izdanjima, i to u većoj meri. 
 
Kažu da su napravili melaholičnu pesmu u nadi da se se uklopiti sa pretprazničnim raspoloženjem, a obraćaju vam se kako bi podsetili na "prelepost koja je ljubav". 
 
Interesantno je da je pesma ExtraSy u celosti komponovana, snimljena i smiksana na iPad-u, tokom jednog aftera. Jedino su vokali ponovo snimljeni u studiju.
 
Novi singl će premijerno biti izveden 30. decembra u klubu Drugstore na tradicionalnoj prednovogodišnjoj Idemo na Mars žurki. A Miljenović ima koncert i u Elektropioniru tog dana?!
 
 
Marko i Đorđe zajedno uveliko rade na dvostrukom albumu Miljenovića, čije je izdanje planirano za proleće.
 
Na ovom linku se možete upoznati sa letnjim hitom koji se je dvojac izbacio pre nekoliko meseci, a dole vam stavljamo i link za pesmu koju je nedavno Miljenović objavio. Ovaj proslavljeni hip-hoper poznat po radu u trojci Bad Copy, uspešno je uplivao i u rock. 
 
Ostavi
komentar

Povezano