Domaća scena

10.08.2017.

MjuzNews PREMIJERA:  Frenkie - Malkice
foto: universalmusic.rs
MjuzNews PREMIJERA: Frenkie - Malkice

Ekskluzivno!

Frenkie, poznati bosanskohercegovački reper, objavio je video spot za pesmu Malkice i prvi put u karijeri pokazao svoju nežnu stranu!
 
 
Nakon što su nedavno slušaoce obradovali sa video spotom za pesmu Viša Srednja Klasa, Frenkie, Kontra i Indigo ne miruju ni tokom leta. Danas su objavili novi, šesti po redu video spot sa zajedničkog i veoma uspešnog albuma Putanja. U njemu, Frenkie po prvi put u svojoj karijeri pokazuje svoju nežniju stranu i na jako emotivan način opisuje svoje očinsko iskustvo. 
 
Režiju potpisuje Adnan Huremović i njegova Kreativluk ekipa, a video je dostupan na zvaničnom FMJAM YouTube/Vevo kanalu. 
 
Realizacija ovog spota je bila moja želja od samog nastanka albuma. Ova tema je jako lična, po prvi put sam se usudio da opišem iskustvo kako je biti roditelj i na ovoj pesmi smo najduže radili. Mnogi prijatelji su se iznenadili kada su čuli pesmu, a spot kod svih izaziva tople emocije. Ova pesma je posvećena svim očevima sa ćerkama!”, naglašava Frenkie.
 
 
Frenkie, Kontra i Indigo uveliko rade na nastavku zajedničkog albuma “Putanja”. Očekuje se da snimanje počne u septembru i da kroz nekoliko dana, kao i prošli put, snime ceo album. Lokacija snimanja nastavka nije otkrivena, ali nakon snimanja albuma Putanja u Berlinu, očekuje se da i nastavak bude realizovan na posebnoj lokaciji.
 
Ostavi
komentar