Domaća scena

22.07.2015.

MjuzNews intervju: VonEve VonEve - D.U.I.
foto: PR Photo
MjuzNews intervju: VonEve

Bassivity Digital zvezda govori za MjuzNews

Pre nešto manje od mesec dana je premijerno prikazan spot VonEve za pesmu “D.U.I.” na Bassivity Digital kanalu. Spot se prvih dana nije skidao sa Facebook News Feed-a i u rekordnom roku je složio 27.000 hiljada pregleda na YouTube-u. VonEve za MjuzNews govori o vajbu koji želi da plasira, muzici koju sluša, klubovima i predstojećim nastupima.

 

INTERVJU

MjuzNews: Novi spot o kom svi pričaju si snimila u klubu 20/44. Da li inače izlaziš tamo i odakle ideja za odabir čuvenog kluba za lokaciju?

VonEve: Svaki put kada sam bila tamo bilo je super. Kada smo predlagali klubove bila sam za 20/44 zbog toga što je atmosfera drugačija i osvetljenje psihodelično i trippy.

MjuzNews: Kroz pesmu se provlači sofisticirani r’n’b koji flertuje sa mračnom, sexy i anesteziranom stranom. Ko su tvoji saradnici kada je reč o produkciji?

VonEve: Saradjujem sa Cobijem, producentom Bassivity Digitala. Znamo se od 2012, naših muzičkih početaka, i od tada zajedno pravimo muziku.

MjuzNews: U rečima pesme govoriš o tome kako svi mi koji redovno izlazimo i učestvujemo u toj magiji koja ume da se napravi na podijumu za igru zapravo radimo nešto što je nedozvoljeno i nešto „oni“ žele da kontrolišu. Sada imaš priliku da istreseš sve misli na tu temu. Izvoli. :)

VonEve: Nije toliko bukvalno. Sviđa mi se kada neko "vozi" pod uticajem dobre energije, pomalo i mračne, divlje poput D.U.I.-a. Osećam kao da treba da se stidim toga, ali to je moja romansa. Mislim da se svi pomalo osećamo tako, pa sam se usudila da kažem drugima da je ok.

 

MjuzNews: Da li si dete dens flora, šanka ili bine?

VonEve: Ja sam MTV generacija, tako da smo mi spremni za sve. Ali bina je naravno moje mesto.

MjuzNews: Šta inače slušaš ovih dana? Otrkij nam nešto za šta možda nismo čuli.

VonEve: Nove pesme Lane Del Rey, Years & Years, Skrillex, Shamir koji je sada MTV Push artist...

MjuzNews: Šta si slušala kada si imala 16 godina?

VonEve: Nirvana, Lenny Kravitz.

MjuzNews: Da li ćeš nastupati negde ovog leta?

VonEve: Dobila sam poziv da nastupim na par lokacija, kao promocija D.U.I. spota, što mi zvuči odlično. Mislim da će to biti u avgustu.

MjuzNews: Imaš priliku da pozdraviš naše čitaoce jednom trakom koja nije tvoja. Koja je to traka?

VonEve: Our honeymoon, our honeymoon... Lana Del Rey – HONEYMOON

Ostavi
komentar

Povezano