Domaća scena

28.02.2024.

Minotaur pojeo Breskvicu
Minotaur pojeo Breskvicu

Pregrmeli smo prvo polufinale PZE

Sinoć je završeno prvo polufinale ovogodišnje Pesme za Evroviziju i prihvatili smo se tastature zbog jedne stvari. U prvobitnom preslušavanju svih pesama, spomenuli smo haus numeru "Jaka" Ivane Vladović kao jednu od najboljih pesama. Pretpostavili smo da ovaj klupski haus aranžman nažalost neće biti dovoljan za dobar rezultat, ali ono što nismo znali je da će se Ivana Vladović pojaviti sa apsolutno najupečatljivijim nastupom prvog polufinala te smatramo da to što se nije plasirala u finale nije fer. 

Pevačica i profesorka pevanja je pokazala kako se pleni pažnja na takmičenju kao što je Pesma za Evroviziju i na scenu izašla u društvu misterioznog Minotaura. I dok se raspravljaju oko Breskvičinog mlohavog nastupa i vode potpuno pogrešan rat na Tviteru, LGBT publika je ovog puta zakazala da podrži pravu stvar. 

Susramlja nije manjkalo ni na ovogodišnjem PZE te ćemo ostale kandidate poštedeti komentara u nadi da će drugo polufinale biti bolje. 

Šou su ukrale bake iz ženske izvorne pevačke grupe Dragačevski vez koje su izvele hit grupe ABBA "Money, Money, Money". Zapravo je trebalo njih da pošaljemo na Evroviziju. 

 

Ostavi
komentar

Povezano