Domaća scena

28.11.2022.

Mimi predstavlja treći singl sa novog albuma
Mimi predstavlja treći singl sa novog albuma

"Tik Tak"

Mimi Mercedez predstavlja treći singl sa albuma Frka u svemiru, saradnju sa Milijem na pesmi "Tik Tak". Na novom albumu koji očekujemo 17. februara će se naći 11 novih pesama u raznim žanrovima. Tu su i saradnje sa Žakilom, Povlom i Foxom

„Dok sam čistila kuću pustila sam plejlistu koja sadrži samo novi američki ženski rep kako bih videla šta ima zanimljivo na sceni. Dobila sam toliki napad samopouzdanja slušajući je da sam odmah poželela da ga prenesem devojkama koje mene slušaju, baš takvo kakvo sam ja osetila – sirovo, seksi, žensko samopouzdanje! Uzela sam Zarticalov bit iz šteka koji obožavam i vers se napisao sam. Jedino što mi je još preostalo bilo je da nađem partnera u zločinu, a ko drugi može da mi pomogne u ovoj nameri nego Mili koji u svim svojim najvećim hitovima radi upravo to“, rekla je Mimi o novom singlu.

Za produkciju je zadužen Zartical dok je vizual nastavak saradnje sa popularnom ilustratorkom Milanom Trifunjagić koju možda pratite na Instagramu kao Crack and the City. Spot za pesmu očekujemo 2. decembra. 

 

 

Ostavi
komentar

Povezano