Domaća scena

30.05.2017.

Mile Kekin izbacio spot za solo singl Reno4 Reno4
foto: Youtube screenshot
Mile Kekin izbacio spot za solo singl Reno4

Frontment benda Hladno pivo

Mile Kekin je zakoračio u solo vode i predstavlja spot za autobiografsku pesmu koja govori o o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, kroz priču o prvom autu koji je bio samo njegov. Ovo je  prvi singl sa Miletovog prvog solo albumu koji bi trebalo da izađe krajem ove godine.
 
Spot koji prati Reno 4 u stopu sniman je u jednom danu na desetak mahom autentičnih lokacija. Cijeli spot nosi mlada talentirana  glavna protagonistica Ana Šišmanović. Za potrebe snimanja sam cijeli dan vozio originalni Renault 4 što me instantno vratilo u vrijeme radnje koja je ovaj puta u drugom planu. Kulenović je više  pokušao uhvatiti ugođaj pjesme pa je spot djelomično sniman originalnom H8 tehnikom kako bi se dobila slika starih kućnih filmskih kolekcija. Za kraj bih ovu priliku iskoristio da se zahvalim izumiteljima servo volana, klima uređaja i parking senzora.
 
Goran Kulenović je bio zadužen za režiju spota, Slaven Jekauc je bio producent i majstor roštilja, dok je Ivan Zadro potpisan kao snimatelj i direktor fotografije. Natalija Primorac se pobrinula za šminku, Borko Balen za rekvizite, dok je Vedran Ciprijanović-Cipra direktor lokacije, vlasnik garaže i glumac u spotu.
 
 
 
 
 
 
Ostavi
komentar