Domaća scena

11.06.2013.

Mega HIT u najavi: Novi spot SevdahBABY & Djixx Djixx
foto: Kadar iz spota za pesmu "Ti mi se tako sviđaš"
Mega HIT u najavi: Novi spot SevdahBABY & Djixx

Napomena: OBAVEZNO pogledati

Ako je ideja oko izbacivanja najavnih singlova ta da na najbolji mogući način najave predstojeći album i publici daju ideju oko toga šta se od tog albuma može očekivati, SevdahBABY & Djixx su sa „Ti mi se tako sviđaš“ prema ovim kriterijumima skorovali ocenu 10 od 10.

(Sjajna) obrada pesme „Spiritus“ čuvenog beogradskog pop sastava iz osamdesetih, Jakarta, pogodak je pravo u metu i muzički poduhvat vredan sve naše pažnje, čak i ako na trenutak stavimo po strani spot koji je za ovu pesmu snimljen a koji je premijerno prikazan sinoć (10.6.) na regionalnom MTV kanalu. Nažalost zli jezici su momentalno počeli da komentarišu kako je obrada inspirisana retro zvukom koji je lansirao Daft Punk na svom novom izdanju a istina je zapravo ta da je „Ti mi se tako sviđaš“ snimljena u januaru 2013. dok je „Get Lucky“ izašao tek 19. aprila. Šteta je samo u tome što se glas progresivnih muzičara iz Beograda teško probija dalje od granica regiona (dok je pozicija čuvenog francuskog dvojca daleko bolja) i što će naša publika (čest izuzecima) u svemu što dolazi sa domaće scene prvo tražiti mane i potencijalni plagijat... Ali to je za neku sasvim petu priču.

E, a što se tiče videa koji je režirao Milan SevdahBABY Stanković, reči su suvišne i toplo vam preporučujemo da ako već niste, momentalno prestanete da čitate ovaj tekst i pređete na link niže. (ovo posebno važi za muške čitaoce). Spot je domaći zadatak svima koji žele da urade video koji je u isto vreme beskrajno sexi i ni malo (ali NI MALO) vulgaran niti bilo šta blisko tome. Naravno, kamera je svo vreme na preslatkoj Djixx koja u ležernosti svog stana peva o momku koji joj se „tako sviđa“ skakućući po krevetu i đuskajući a na kraju završava sa njim u tuš kabini. Šta reći? Znali smo od prvog dana da je Djixx jedna od boljih riba u gradu a sada imamo i video zapis sa krunskim dokazom ove teze.

Nakon svega, ostaje nam samo da na zid okačimo kalendar na kom ćemo nervozno precrtavati dane do jeseni i izlaska albuma „SEGA MEGA, TI I JA“ i da na „repeat“ slušamo i GLEDAMO „Ti mi se tako sviđaš“ zbog kog će Djixx postati Gala Videnović ove generacije.

Ostavi
komentar
  • 12.06.2013, 15:42h Chain - Mislim da je Djixx slatka ali nikako ne stoji da je jedna od boljih riba u gradu.

  • 11.06.2013, 21:49h maka - Zaštoooo??? baš zašto?? se svi skidaju??? ne razumem.. bez veze je spot potpuno a mogao je da bude fantastičan potpuno je sve razgolićeno, jeftino,a potrebno je samo malo da bi se zagolicala mašta (eee a pogotovu onaj deo ona sa onim crnim cipelama sa štiklom..totalni promašaj)