Domaća scena

15.04.2013.

Masters Of Free Style u subotu u Ilegali (20.4.) Mihajlo Vlahović Beli
foto: PR Photo
Masters Of Free Style u subotu u Ilegali (20.4.)

Kad se rime bacaju "iz glave"

U subotu, 20. aprila, u Klubu Ilegala, održava se nesvakidašnje, a već treće po redu veče pod nazivom MOFS. Radi se o skraćenici za Masters Of Free Style, što je zapravo mini festival koji za svrhu ima predstavljanje najboljih „bacača rima“ u slobodnom stilu u našem regionu. Za neupućene ovo znači da MC-evi na sceni izvode rime koje smišjaju u tom trenutku, na licu mesta!

U trećem izdanju ovog sjajnog projekta – festivala, nastupiće mladi MC-evi maštovitih stage imena: Zhozi Zho, Smoke Mardeljano, Lekr (Biro), Coa (DNK), Arafat, Grasshopper, Deda (All Starz), Sale RDZ (Sick Touch), Mlata (Sick Touch), Sever, Ice Tea i Beli. Belog inače, verovatno bolje znate pod imenom Mihajlo Vlahović budući da je bio jedan od finalista ovogodišnjeg izdanja takmičenja Ja Imam Talenat. On je kao jedini hip hoper koji je stigao sve do poslednje faze tamičenja bio veoma zapažen a svojim autorskim pesmama oduševio je publiku ali i sve članove žirija.

Svi izvođači će pored fristajla, koji je tema večeri, izvoditi i svoje pesme, a na samom kraju večeri, odnosno nakon što se završi zvanični deo programa, počinje deo pod nazivom „open mic“. U tom trenutku svi mladi fristajleri koji se budu osetili spremnima da se okušaju u ovom, nimalo lakom, žanru dobiće tu priliku a ukoliko se dobro predstave i pokažu to će ujedno biti i prilika da eventualno nastupe u nekoj od sledećih MOFS večeri.

DJ večeri biće Lou Benny Mad Exlusive, ulaznica košta 300 dinara a sve kreće oko 23h.

I za sam kraj da podsetimo, Ilegala se nalazi u Vasinoj broj 19.

Ostavi
komentar

Povezano