Domaća scena

06.09.2013.

Massimo u ovonedeljnom izdanju emisije Jelen TOP 10 Massimo Savić na Belgrade Beer Festu
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Massimo u ovonedeljnom izdanju emisije Jelen TOP 10

Premijera u nedelju 8. septembra na RTS-u

Massimo Savić, jedan od najcenjenijih kantautora sa prostora bivše Jugoslavije, koji je karijeru započeo u vreme novog talasa, sarađujući sa brojnim muzičarima, biće gost ovonedeljnog izdanja emisije Jelen Top 10.  Povod za gostovanje poznatog umetnika, prepoznatljivog po jedinstvenoj boji glasa i pesmama koje spadaju u najkvalitetnija ostvarenja pop- rok muzike, bilo je i nedavno gostovanje pred beogradskom publikom na Beer Festu.

Massimo govori o svom emitivnom pristupu pesmama, kreativnom procesu sa bendom sa kojim radi u studiju i na nastupima, pevačima koje voli, prenošenju muzike mirnijeg tempa u veliki prostor poput arena, izlasku na scenu koja za njega predstavlja raj, tremi koja ga nikada ne napušta pre koncerta…

O odnosu sa autorima sa kojima radi kaže:“Autor pesme je izvor, ali ja moram da budem reka”.

Massimo, čiji je beogradski nastup prethodio koncertu u pulskoj Areni, kojim je obeležio 30 godina rada, kroz razgovor sa voditeljem Jugoslavom Pantelićem rezimirao je svoju dugu i kvalitetnu karijeru. Dobitnik brojnih priznanja  za muzički rad, podsetiće gledaoce na početke bavljenja muzikom, kada je prvo kao gitarista a potom i pevač, stvarao sa grupom Dorijan Grej. U razgovoru o današnjoj sceni, neizostavna tema su Massimovi novi hitovi, od kojih je naročito ponosan na numere “Iz jednog pogleda” i aktuelan singl „Suze nam stale na put“, koji je osam nedelja zaredom proveo na prvom mestu top lista u Hrvatskoj.

Uz razgovor sa gostom, pogledajte i kako su se na Jelen Top 10 listi plasirali aktuelni hitovi domaće rok scene. 

Premijera emisije je u nedelju na prvom programu RTS-a, 15 minuta nakon ponoći a repriza je u sredu u 21h na TV Studio B.

Ostavi
komentar