Domaća scena

27.06.2018.

Marija Žeželj peva svim devojkama u svom trećem singlu
foto: Youtube screenshot
Marija Žeželj peva svim devojkama u svom trećem singlu

Kaže da joj je dovoljno da osnaži bar jednu

Prošlo je tačno godinu dana od lansiranja muzičke karijere tinejdžerke Marije Žeželj. Ona je uveliko ostvarena kao vloger, autor knjige prodavane u više izdanja, traženi model... a, nakon toga je postala i pop zvezda. 
 
Dance Like Nobody's Watching dobio je očekivanu pažnju i nije izneverio. Njena prva pesma je poletna, mladalačka, sa lepom porukom iza koje mogu da stanu klinci, ali i roditelji. 
 
Marija je nastavila pričom o odrastanju i u periodu kada je slavila punoletstvo, dala nam znak da igra u svom ritmu kroz Louder Than A Drum. Treća, upravo objavljena All The Girls, ponavlja sve rečeno u prethodnih godinu dana, kako zvučno, tako i lirički. 
 
Marija uskače na Girl Power voz i povikuje da devojke treba da se drže zajedno, ali i ponosno stoje svaka za sebe. Ono što ne uspeva je da ostavi utisak i dozvoli nam da zapamtimo bilo koju deonicu pesme, zbog sličnosti sa prethodnim singlovima, ali i svega drugog na radiju. 
 
Nigde kao u popu, opšta mesta nisu toliko dobrodošla, ali se ovom pesmom čini da sa njima može da se pretera. 
 
Sa svojih skoro 600 hiljada pratilaca, Marija je podelila trenutke sa snimanja novog spota koji stiže u narednim nedeljama. Čini se da ima puno lokacija i zanimljivih odevnih kombinacija, pa možda doprinese opštem utisku singla. Za sada se čini da su Marija i njen producentski tim iz Austrije popmaché, dostigli svoj vrhunac već prvom pesmom. 
 
Novi singl govori o podršci svim devojkama. Da treba da imaju samopouzdanja, svoj stav, da budu hrabre i da u životu mogu da postignu sve što žele. Ovo je jedna od tema o kojoj već neko vreme govorim u javnosti jer smatram da je važno pričati o tome i kako bi trebalo da budem uzoran primer svim devojčicama i devojkama koje prate moj rad. Ako postignem da motivišem i oraspoložim barem jednu devojku novim singlom – smatram numeru uspešnom“ – rekla je Marija.
 
 
Ostavi
komentar