Domaća scena

29.11.2013.

Marčelo u gostima kod Jugoslava Pantelića Marčelo i Jugoslav Pantelić
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Marčelo u gostima kod Jugoslava Pantelića

O novom albumu, jubileju i angažovanim tekstovima

Marčelo je ovih dana u centru pažnje zahvaljujuči brutalno dobrim singlovima koje izbacuje a koji najavljuju njegov novi album „Napet Šou“, najavljen za početak 2014. godine. Zato ne treba da čudi što će baš on biti gost Jugoslava Pantelića u ovonedeljnom izdanju emisije Jelen TOP 10.

Kroz razgovor sa Jugoslavom Marčelo će se prisetiti i debi albuma „De Facto“ koji je pre tačno deset godina označio početak muzičke karijere jednog dvadesetogodišnjaka iz Paraćina, koga smo tada znali kao mladog repera, a danas, deceniju kasnije i kao pisca i muzičara.

Govorići o angažovanim tekstovima pesama, Marčelo će otkriti i koje numere će se naći na novom albumu  ali i detalje o video blogu koju takođe nosi naziv „Napet šou“ i  pesmi koja je nastala za potrebe predstave „Klasni neprijatelj“.

Na bini Jelen Top 10 Marčelo & Filteri predstaviće numeru „Pegla“ koja će se naći na predstojećem albumu kao i energičnu numeru “Bol i revolt” na kojoj gostuju i momci iz pančevačkog benda Iskaz.

Pogledajte koja se pesma od deset aktuelnih na Jelen Top 10 listi Marčelu najviše dopada i kako su rangirane ostale numere u ovonedeljnom pregledu najvećih hitova.

Premijera je u nedelju 5 minuta nakon ponoći na prvom programu RTS-a a repriza u sredu u 22:30 na STB-u.

Ostavi
komentar

Povezano