Domaća scena

04.11.2013.

Marčelo: Novi singl "Pegla" Marčelo
foto: Youtube screenshot
Marčelo: Novi singl "Pegla"

Objasnio, kao i uvek!

Muzičar i pisac Marko Šelić, alias Marčelo je izbacio novi singl pod nazivom „Pegla“, koji će se naći na njegovom novom albumu „Napet show“! Hiphoper se ponovo bavi socijalnim temama, i „Pegla“ na fenomenalan način prikazuje jedan segment naše društvene (kataklizmične) slike, tačnije tipičan primer srpske omladine.

Marčelo je svoj debi album „De Facto“ izdao 2003. godine, i album je postao najprodavanije hip-hop izdanje iste godine u tadašnjoj SCG, a ujedno je je bio i prvi posleratni album na kome su sarađivali izvođači iz regiona. Od tada je ovaj talentovani momak svojim pesmama sa dobrim bitovima i još boljim tekstovima, koji prvenstveno predstavljaju kritiku trenutnog stanja u društvu ali se bave i drugim temama, prokrčio put ka vrhu sprske (a i balkanske) hip-hop scene.

„Napet show“ je njegov peti album po redu (posle debitantskog, izbacio je „Puzzle Shock!“ (2005), „Treću stranu medalje“ (2008) i „Deca i Sunce“ (2010)), i ako je suditi po ovom singlu, jedva čekamo izlazak novog albuma, jer čovek zaista „vrti mnogo dobar hop“!

Mi smo već uključili „repeat“, a verujemo da ćete i vi!

Uživajte!   

Ostavi
komentar

Povezano