Domaća scena

18.04.2017.

Luminize malo promenile zvuk Luminize
foto: Youtube screenshot
Luminize malo promenile zvuk

Za singl Twilight

Četiri talentovane devojke iz Hrvatske - Matilda, Marcela, Irena i Tea, okupljene su pod imenom Luminize i imaju novi singl Twilight. Njime publici predstavljaju svojevrsnu promenu u svom već ustaljenom zvuku. Singl nosi mističnost sa jakim uticajem elektronike, a tematika pesme je specifična – akcenat je na unutrašnjoj borbi svakog pojedinca i želji za izbegavanjem ranjivosti.
 
Zajedno sa singlom, Luminize devojke su objavile i video spot. Kao što singl donosi drugačiji zvuk, spot za Twilight donosi i potpuno novi vizuelni identitet. U stvaranju videa pomogla su brojna poznata imena holandske kreativne scene – poput modnog dizajnera Bagua Jodyja, a kao režiser spota potpisuje se Ivan Barbosa
 
 
Devojke svoju muzičku karijeru grade već prethodnih nekoliko godina u Holandiji, a do sada su ostvarile uspeh svojim debi albumom All Or Nothing. Imale su priliku da se publici u regionu predstave singlovima na hrvatskom jeziku – duetom Manje Više koji su napravile u saradnji sa Kikijem Lesendrićem, kao i singlom Glavni lik.
 
Ono što je zanimljivo je to da su se Matilda, Marcela, Irena i Tea uputile na kratku, ali kreativno dobro osmišljenu turneju Central Station, u sklopu koje će tokom tri dana nastupati u akustičnoj varijanti po većim železničkim stanicama u celoj Holandiji – u Roterdamu, Amsterdamu, Utrehtu, Hagu kao i u drugim gradovima.
 
Ostavi
komentar

Povezano