Domaća scena

04.11.2017.

Luminize devojke na novom Akustika Sessions izdanju
foto: Youtube screenshot
Luminize devojke na novom Akustika Sessions izdanju

Pogledajte novu izvedbu pesme Glavni lik

Nakon saradnje sa Kikijem Lesendrićem na pesmi Manje Više, Luminize devojke su objavile singl Glavni lik početkom jeseni prošle godine. Pesma je originalno objavljena kao Done With You na debi albumu All Or Nothing (objavljen 19. februara 2016. godine).
 
Novu verziju autorski potpisuju Luminize devojke, a kažu da je napisana za sve one koji imaju manjka hrabrosti i snage da loše veze ostave iza sebe.
 
Luminize Akustika Session EP je dostupan ekskluzivno na servisu Deezer. Prekjuče je na novootvorenom Akustika Session YouTube/VEVO kanalu objavljen i video za Glavni Lik, dok će preostali session video spotovi biti predstavljeni naredna 3 petka.
 
 
Luminize Akustika Session snimljen je u zagrebačkoj muzičkoj knjižari Rockmark, u saradnji sa Nexus produkcijom, a biće predstavljen i u obliku digitalnog EP audio i video izdanja. Ovo EP izdanje donosi ukupno četiri numere; pored spomenute Glavni Lik na ovom izdanju se nalaze i prethodni singlovi  Kill It With Love i Twilight, a posebnu muzičku poslasticu čini obrada pesme Vertigo popularnog hrvatskog sastava Elemental
 
 
Početkom godine Universal Music je ostvario saradnju s akustično-muzičkim projektom Akustika, a predstavljeni su i istoimeni serijali sa Marinom Jurićem-Čivrom i Ivanom Kindl.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano