Domaća scena

05.05.2021.

Luke Black u raljama profesionalaca
Luke Black u raljama profesionalaca

Izašao je spot za "House On The Hill"

Na stranu što se dokazao kao tekstopisac jer su njegov rad vrbovali i najveći lejbl na svetu, Universal Music, kao i Beovizija, Luke Black se nakon manje pauze vraća sa svim iskustvom koje je pokupio tokom svog boravka u Londonu. Novi materijal je tik pred objavljivanje, a prvi apgrejd koji vidimo je spot za pesmu "House On The Hill". 

Da odmah preteknemo lokalne dušebrižnike, vidimo uticaj Arkinog spota za "Mequetrefe" i razlivenih lica manga umetnika poput Suheira MaruaOvo govorimo u najpozitivnijem mogućem tonu jer ne da je nemoguće napraviti nešto dobro bez prave inspiracije, već svaki umetnik treba da svoje izvore nosi ponosno i bez straha na čelu.

Želimo da pohvalimo ekipu koja stoji iza spota i jednog od najtalentovanijih mladih vizuelnih umetnika sa ovih prostora, Vasilija Vujovića, koji se potpisuje kao Vasso Vu, čiji rad za Ashnikko je blejao na Times Square-u. Drag kraljica Aja je bila prvi širom sveta poznati klijent mladog fotografa i art direktora koji niže bisere u svom portfoliju. Bree Runway, Sasha Velour, Marina Abramović i Munroe Bergdof su još neke od javnih ličnosti koje je Vasso fotografisao.

Režiju spota za "House On The Hill" potpisuju Razorade i Vasso VuJedva čekamo da čujemo ostatak novog materijala, Luke Black!

 

Ostavi
komentar

Povezano