Domaća scena

18.09.2015.

Luke Black sinoć oduševio publiku na tajnom koncertu Luke Black - "Thorns" EP
foto: www.universalmusic.rs
Luke Black sinoć oduševio publiku na tajnom koncertu

Debi EP "Thorns" od danas u prodaji

Klub Wats i posetioci tajne promocije debi EP-ja "Thorns" mladog kantautora Lukea Blacka, sinoć su svedočili energičnom i zanimljivo osmišljenom nastupu kakav se retko viđa kada je reč o pop izvođačima u Srbiji. Luke Black je od prve pesme nepovratno skrenuo pažnju na sebe da bi publika na kraju zajedno sa njim pevala hit "Holding On To Love". Fotografije sa promocije možete da pogledate u našoj galeriji dole. 

Potvrdu da ima ono što mu treba da postane zvezda, Luke Black je dobio i od najpopularnije društvene mreže, Instagram, za koju je dao intervju u njihovom novom projektu @music koji je pre Luke selektovao muzičare poput Miley Cyrus, 50 Cent, Drake i mnoge druge. Ono što je sigurno je da Luka bez greške prevodi glas svoje generacije u plesne taktove svima koji slušaju. 

Da ima glas koji je spreman da osvoji bečku publiku na Waves Vienna festivalu 3. oktobra i Zagrepčane u Tvornici Kulture 5. oktobra uverili smo se sinoć slušajući priču o vanzemaljcu koji je sleteo na zemlju, bira između dobra i zla i koristi se magijom da bi pronašao ljubav.

EP "Thorns" je od danas u prodaji digitalno i fizički širom sveta, a vi ga možete preslušati na DEEZER-u ili beatport-u. 

Ostavi
komentar

Povezano