Domaća scena

31.10.2016.

Luke Black predstavlja "Demons Remix EP" izdanje Luke Black
foto: www.universalmusic.rs
Luke Black predstavlja "Demons Remix EP" izdanje

Saradnja sa srpskim, regionalnim i svetskim producentima

Nakon uspešnog “Thorns” EP izdanja, kineske turneje i Venzinog singla “Seek & Hide” na kom je mladi pevač ‘pozajmio’ vokale, Luke Black predstavlja novo izdanje na kome se nalazi 5 remiksa njegovog aktuelnog singla “Demons”.
 
Pesma “Demons” je savremeni pop hit u kome Luke Black kombinuje zaraznu melodiju, tribalne perkusije, orijentalne uticaje i moćni, emotivni vokal. Luke Black danas otkriva kako su regionalni i internacionalni producenti i DJevi doživeli njegove #neoslavic ‘demone’.
 
Neco je danski producent koji živi i radi u Beču. Dvadesetčetvorogodišnji beatmaker je nakon završenih studija u Londonu (Music Management and Studio Productions) odlučio da se posveti muzici u potpunosti, praveći mnoštvo eklektičnih bitova od Future Bassa do Trapa. Delio je binu sa mnogim etabliranim producentima kao što su: Ekali, Salute, Sam Galleitry i mnogi drugi…
 
Beni Ducent dolazi iz Osijeka, a muzičkom produkcijom i DJingom je počeo da se bavi davne 2000. godine. U produkciji preferira komercijalniji zvuk koji se najviše oslanja na House muziku. Godine 2008. otvara EMI Institute, svoju školu muzičke produkcije, koja danas važi za jednu od najboljih škola audio produkcije u Hrvatskoj, a i šire.
 
Lil Taty je beogradski producent i DJ naklonjen različitim žanrovima - spaja R&B i UK Dub jednako lako kao i Techno sa oldskul Rapom. Osnivač je serijala klupskih žurki u Beogradu - MURK, koji otkriva i promoviše novu autorsku muziku aktuelnih producenata, distinktivnog stila, specifičnog ukusa i izvrsne tehničke veštine.
 
“Demons” remiks je rađen u saradnji sa vokalistkinjom ZojomB (Zoja Borovčanin) - koja je na muzičkoj sceni Beograda aktivna još od ranih devedestih godina. Član je alternativnog teatra "Pozorište šešira", kao i nekoliko beogradskih alternativnih muzičkih grupa, a od 1998. godine stvara muziku i nastupa u grupi Lira Vega, koja trenutno funkcioniše kao duet.
 
LULU je DJ i producent iz Beograda koji po svom specifičnom eklektičnom stilu, privlači pažnju kako svojim setovima, tako i live nastupima.
 
Otto Von Disko odnosno Marko Magazin je jedan od aktivnijih članova srpske klupske scene, kako iza tako i ispred DJ pulta, ili na radnom mestu u bekstejdžu Dance Arene najvećeg srpskog festivala. Mladom DJu i producentu iz Novog Sada biće ovo prvi zvanično objavljeni remiks.
 
“Demons Remix EP” je od danas digitalno dostupan u Srbiji i širom sveta.
 
DA PRESLUŠATE, KLIKNITE OVDE.
Ostavi
komentar

Povezano