Domaća scena

22.06.2015.

Luke Black - pogledajte teaser za “Holding On To Love” Luke Black na snimanju spota za "Holding On To Love"
foto: Kristijan Smok
Luke Black - pogledajte teaser za “Holding On To Love”

Spot za drugi singl sniman u Zagrebu

Luke Black, najperspektivnija mlada pop zvezda iz Srbije, spot za drugi singl “Holding On To Love”  snimio je u Zagrebu u produkciji Centralne Jedinice. Spot će premijerno biti prikazan na regionalnom MTV-ju i LukeBlackVEVO kanalu 29. juna, tačno mesec dana od izdavanja singla. 

 

I walk the sadness off.‘HOLDING ON TO LOVE’ VIDEO PREMIERE - MONDAY 29/6 on MTV Serbia / MTV Hrvatska / MTV.si & my Vevo/ YouTube channel.Will you walk with me? #HOTLVIDEO

Posted by Luke Black on Monday, June 22, 2015

 

Nagrađivani zagrebački reditelj Filip Mojzeš u saradnji sa timom okupljenim oko produkcijske kuće Centralna Jedinica doprinosi pesmi preciznim filmskim jezikom i vizuelno zaokružuje priču oko drugog singla mlade zvezde.

Demona sa kojim se Luke bori u spotu tumači plesač Christian Nujster.

 “Spot je emotivna ekstenzija pesme ‘Holding On To Love’ i predstavlja odricanje od sebe iz određenog perioda u kom smo imali to što smo izgubili. Po mom mišljenju spot idealno filmski prikazuje moju izgubljenost, nagle emocije i oslobađanje negativnosti. Unutrašnje borbe sa demonima.” izjavio je Luke Black.

“Holding On To Love” se u kratkom periodu probila u Top 10 liste radija Studio B i B92, dok je na top listi Gradskog radija zauzela prvo mesto. Takođe, pesma se trenutno nalazi na Deezerovoj Top 100 listi i Universal Music top 10 listi.

 “Već radim na svom prvom EP izdanju koji će izaći na jesen. Sad kako smo završili sa snimanjem spota sve mi se čini da ću se zaključati u studiju ovog leta i neću izlaziti dok sve ne bude u svom savršenom obliku… U oktobru sam u Beču na Waves Vienna festivalu, a posle toga, ko zna, možda se to pretvori i u turneju.”, o svojim sledećim koracima kaže Luke Black za magazin Gloria.

Ukoliko već niste, poslušajte oficijelni audio snimak na LukeBlackVEVO kanalu

Dok sa nestropljenjem očekujemo premijeru spota 29. juna u našoj galeriji možete da pogledajte još fotografija sa snimanja. 

Ostavi
komentar

Povezano