Domaća scena

19.02.2015.

Luke Black: Pogledajte odmah "D-Generation" Luke Black
foto: PR Photo
Luke Black: Pogledajte odmah "D-Generation"

Prvi video jednog od najinteresantnijih domaćih artista u proteklih nekoliko godina

Dugo najavljivani video za prvi singl domaćeg umetnika Luke Blacka "D-Generation" napokon je izašao i možete ga pogledati na linku niže:

Iz Beograda nam stiže Luke Black, prvi solo izvođač iz Srbije sa ekskluzivnim ugovorom za Universal Music Group. Od danas je u Srbiji i širom sveta digitalno objavljen njegov debi singl “D-Generation” uz tri remiksa . Prvo studijsko EP izdanje očekuje nas već na proleće.

"Nikada nisam razmišljao da li će nešto što radim uspeti ili ne jer ja jednostavno moram da stvaram. Ne mogu bez toga, što na neki način jeste teret, ali kada ne stvaram muziku - osećam ogromnu prazninu. " – Luke Black.
 
Tokom stvaranja muzike Luke Black se posvećuje stvaranju konceptualno i tematski kompletnih celina. “Zamislim jednu situaciju ili opet proživim nešto što mi se već desilo. Onda tu scenu ponavljam u glavi... uhvatim se za nju i ne dopuštam da mi pobegne. U tom trenutku tekst i melodija se prikažu ispred mene, baš kao da su oduvek bili tu...”, Luka objašnjava svoj kreativni proces. “Zapravo ja ne smišljam tekstove, oni su uvek bili u meni, samo je trebalo da ih stavim na papir. “
 
"D-Generation" je od ovoga trenutka dostupna i na Deezeru:
 
Ostavi
komentar

Povezano