Domaća scena

30.05.2013.

Lidia: Odličan debi kao najava novog muzičkog senzibiliteta Lidia
foto: PR Photo
Lidia: Odličan debi kao najava novog muzičkog senzibiliteta

Napokon malo zdravog pop - rocka

Lidia, novi muzički projekat koji predvodi prelepa i multitalentovana Svetlana Vuković, ovih dana predstavljen je putem efektnog prvog video singla, „Déjà vu“.

Numera „Déjà vu“ nastala je kao plod Svetlanine uspešne saradnje sa producentom Dušanom Alagićem, i suprotno njenom nazivu predstavlja nešto što još nije viđeno i uvertiru u buduće pesme podjednako nesvakidašnjeg senzibiliteta.

Ekranizaciju numere, u kojoj se pojavljuje glumac Miloš Anđelković, realizovala je iskusna ekipa produkcije Identity & Djolo videos, a svoj doprinos efektnom spotu podarili su cenjeni muzičari sa bogatim iskustvom stečenim sa brojnim balkanskim muzičkim zvezdama.

LIDIA je ime umetničke inspiracije Svetlane Vuković, nastalo iz težnje za muzičkim izražajem koji bi je najbolje predstavio. Muzika kao njena najveća strast, posle brojnih godina različitih ekspresija - pevanja i komponovanja za Sašu Kovačevića, Bojana Marovića, Nedu Ukraden, Severinu i mnoge druge… i pisanja tekstova za muziku, kao i saradnje sa raznim imenima iz muzičkog sveta, sada dobija individualniji pečat i LIDIA postaje drugo ime za njenu umetničku samopotragu.

Kada budete ili "Deja Vu" verovatno ćete se, kao i mi, pitati gde je ova devojka bila do sada?

Ostavi
komentar

Povezano