Domaća scena

19.02.2015.

Ledene oči: poslušajte novu „Zauvek ćeš mene ljubiti“ Ledene Oči
foto: PR Photo
Ledene oči: poslušajte novu „Zauvek ćeš mene ljubiti“

Još jedna najava novog albuma

Sastav Ledene oči iz Zrenjanina je izbacio novi, četvrti po redu singl pod nazivom „Zauvek ćeš mene ljubiti“, za koji je urađen i spot i kojim ujedno najavljuju svoje debitantsko izdanje „Bitka za snove“.

Novi album će imati 11 pesama, koje se polako privode kraju, a do sada smo imali prilike da numere „Kraljica“, „Godine prolaze“ i „Baj baj bejbi“.

Frontmen benda Vladimir Volkov je ovom prilikom najavio i planove za budućnost: „Na albumu se vredno radi i dalje.. Trenutno razmišljamo o snimanju novog spota za pesmu "Bez nje". Ne najavljujemo nastupe u skorije vreme, Posle izlaska celog albuma, poradićemo na turneji po Srbiji, a kasnije verovatno i po zemljama bivše Jugoslavije. Pošto smo bend bez istorije, bend koji se javno oformio tek posle izlaska singla, imamo velik zadatak da još više poradimo na materijalu kako bih smo stekli jos veću vernost publike i zadrzali fanove koje smo stekl za kratko vreme. Naš konpozitor/tekstopisac Đula Madarasz već radi na novim aranzmanima i pesmama za drugi album. Radimo punom parom. Tragamo za zvukom koji će biti za svačije uši, zato su nam pesme šarene, pune različitih muzičkih stilova”.

Pogledajte novi spot:

Ostavi
komentar