Domaća scena

12.09.2013.

Lady Lee izbacila drugi singl "Hudini" Lady Lee
foto: PR Photo
Lady Lee izbacila drugi singl "Hudini"

Pesmu pisala Ana Stanić, aranžman Marko Kon

Nakon prilično uspešnog debi singla „Romeo“ koji je izašao sredinom juna, Lady Lee je ovih dana promovisala i svoj drugi singl „Hudini“ za koji je snimljen. Kao i „Romeo“, i ova pesma je na engleskom jeziku, u modernom elektro-pop zvuku, jer je cilj Lady Lee proboj na inostrano tržište.

U tom kontekstu, logično je što je i spot snimljen van Srbije, u dalekom i prelepom Kataru.  Za potrebe snimanja korišćena su 2 helikoptera, na terenu je bila desetočlana ekipa a snimalo se na čak 6 različitih lokacija: od ekskluzivnog hotela Ritz Cartlton, preko pustinje do mora. Spot je relaizovan u saradnji sa internacionalnom producentskom kompanijom DTM, a režiser i montažer spota je internacionalno priznata libanska režiserka Lena Saliba, koja je u svojoj 15 godina dugoj karijeri rezirala multimilionske muzicke video spotove i TV reklame za Marlboro, Coca-Colu, Proctor & Gamble The Pearl Qatar, Qatar National Day i mnoge druge.

Atraktivnu Novosađanku podržale su kolege Ana Stanić i Marko Kon. Ana Stanić je inače i autor pesme „Hudini“ dok Marko Kon potpisuje aranžman.

Kako vam se dopada pesma?

Ostavi
komentar