Domaća scena

01.04.2022.

Konstrakta potpisala ugovor sa Virginom
Konstrakta potpisala ugovor sa Virginom

Saradnja sa Gruvlendom!

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji, Konstrakta, potpisala je ugovor sa lokalnom ispostavom izdavačke kuće Virgin. Ovom prilikom, čuveni Virgin započinje saradnju sa domaćim lejblom Gruvlend! koji stoji iza Konstrakte i bendom Zemlja gruva

Virgin je već stavio na sve striming servise Konstraktine pesme "Mekano" i "Nobl" koje smo čuli kroz "Triptih."

„Veoma smo zadovoljni što je Konstrakta postala deo Virgin porodice i što ovom prilikom započinjemo partnerstvo sa Gruvlendom! Kao najveći izdavač na svetu, sa Konstraktom imamo velike planove i sigurni smo da ćemo kroz naš premium servis digitalne distribucije imati fantastične rezultate. Ovo je samo deo naše regionalne strategije rada sa autorima i izvođačima za koje smatramo da su posebni“, navodi Nikola Jovanović, potpredsednik Virgin Music Label & Artist Services za Zapadni Balkan.
 
„Gruvlend! je dobio svoje partnere koji mogu da obezbede dovoljno transparentnu i bogatu poslovnu praksu u sve komplikovanijem svetu digitalnih medija. Doći do mogućnosti koja obezbeđuje celokupno muzičko poslovanje i tako ostavlja mesta za kreativni rad i stvaralaštvo je za nas bilo najbolje rešenje. Nadamo se dobroj saradnji sa ovom kućom u budućnosti“, ističe Milovan Bošković iz Zemlja Gruva.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano