Domaća scena

03.03.2023.

Ko nas vodi na Evroviziju
Ko nas vodi na Evroviziju

Naši favoriti Luke Black, Filip Baloš i Gipsii

Kao što smo već rekli, neko je Beoviziji šapnuo da godinama služe za sprdnju pa se ove godine vidi veliki napredak, od odabira pevača do thumbnaila na YouTube-u. Sve osim promene imena. 

Polufinalne večeri su iza nas i izbor nastupa koje ćemo gledati u finalu se čini fer, sa par iznenađenja. 

Pesma za Evroviziju nije izneverila kada je reč o tradicionalnim bizarštinama kakve ste mogli da gledate na Beoviziji, pa pehar za naj WTF nastup definitivno nosi EEGOR za pesmu "Starac dana". Leteći medvedići, starac na stubu i kartonski Lamborgini kao u nekom snu. 

 

 

Iz prve večeri su nam od favorita prošli Mr Assassination of Gianni Versace, Filip Baloš, potom Prison Break Stefan Shy i Diznijev Tarzan, a naš Princ. Nažalost, od favorita nam nije prošla Mortal Kombat Mileena Angellina. Veliki pozdrav i za Tijanu Dapčević koja je u sasvim koretknom disko ansamblu izvela sasvim korektnu disko stvar. Žao nam je što je nećemo čuti još jednom. 

Biseri prve večeri uključuju Savu Perovića koji se iščuđavao što žiriju nije promaklo da je besramno pokrao stajling Mahmooda pa bi samim tim zaista bila sramota poslati ga na Evroviziju, ili recimo Igora Stanojevića kog smo sve vreme zvali CEO. 

Drugo polufinale je bilo daleko manje zanimljivo ali smo jedva čekali da čujemo Gipsiija kome želimo mnogo sreće i malo manje treme u finalu. Navijali smo da prođu i Zejna i Nadia.

Naši favoriti za ovogodišnjeg predstavnika Srbije su Luke Black, Filip Baloš i Gipsii, a u subotu okupljamo ekipu da uz picu i pivo navijamo. 

 

 

 

Ostavi
komentar

Povezano