Domaća scena

15.01.2016.

Kandžija i gole žene: Behind the scenes za spot "Mače" Kandžija
foto: Detalj iz spota "Mače"
Kandžija i gole žene: Behind the scenes za spot "Mače"

Premijerno na MjuzNews-u

Svega mesec dana nakon objave albuma “Nema Labavo“, koji je odmah pokupio visoke ocene regionalne muzičke kritike i samim tim se plasirao u sam vrh najboljih godišnjih izdanja 2015. godine, donosimo vam još jedan Kandžijin materijal koji ne smete da propustite.

Predstavljamo vam Behind The Scenes spota “Mače“, inače uvodne pesme albuma “Nema Labavo“  i prequela spota aktualnog singla “Đuro“. “Mače“ je verovatno najzahtevniji i najopasniji video spot neke uvodne pesme albuma sa ovih prostora, a MjuzNews je dobio tu čast da predstavi  ekskluzivni video materijal nastao tokom samog snimanja spota “Mače – Behind The Scenes“.

Za video spot “Mače“ su zaslužni: Boris Sekulić – producent, režiser i kaskader, potom direktor fotografije Filip Tot i montažerka Maida Srabović. U spotu možemo videti mačku, tigra, traktor, kadilak, Đuru, Kandžiju i par golih žena čija iskustva sa snimanja možete videti u “Mače – Behind The Scenes“. I dok je realizacija ideje bila izuzetno zahtevna (i zabavna), scenario samog spota je bio krajnje jednostavan; „Imam bend i mačku. Pola benda živi u drugom gradu i onda smo išli na probe da bi napravili album. Vodili smo mačku. Bilo je zajebano. Ovo je pesma koja otvara album i govori o tome. Za samo snimanje mogu reći da sam se usrao kao zmaj i uspeo sam čak neke scene da snimim pored tigra ali sam shvatio da sam izgleda više tip za na primer veprove ili flamingose i ovim putem bih hteo da se zahvalim našem kaskaderu i tigru što me nije pojeo. “ objašnjava Kandžija.

Studijski album “Nema Labavo“ prate i jednako interesantni video spotovi (klik OVDE), a 3u1 paket  Kandžija i Gole žene zaokružuju sjajnim nastupima uživo.

Ostavi
komentar