Domaća scena

21.06.2020.

Kanda Kodža Nebojša slave jubilej
foto: Youtube screenshot
Kanda Kodža Nebojša slave jubilej

Novo izdanje Popis

Cilj objavljivanja izdanja Popis grupe Kanda, Kodža i Nebojša jeste da se obeleži važan jubilej, tridest godina postojanja benda, ali i želja da publika na jednom mestu čuje okosnicu koncertnog repertoara, uz nekolicinu retko izvođenih pesama.
 
Rečima gitariste benda Nenada Pejovića, bend Kanda Kodža i Nebojša do sada nije imao priliku da na jednom mestu sakupi sve svoje najpoznatije pesme i plasira ih publici u vidu svojevrsnog best of izdanja.
 
Album predstavlja drugačiji pristup tom konceptu. KKN na taj način sledi globalni trend ponovnog snimanja najvećih hitova u aktuelnim aranžmanima koji su bliski trenutnom zvuku benda.
 
Dupli vinil i CD (sa bonus pesmom) su u prodaji od 19. juna. Zvaničnu objavu albuma prati premijera novog video spota za pesmu Najsvetliji dan (verzija 2020).
 
Album takođe najavljuje povratak koncertnim aktivnostima shodno novonastalim okolnostima prouzrokovanim pandemijom. Bend najavljuje seriju koncerata u regionu (Prijedor, Bratunac, Tjentište). U Srbiji će svirati u Novom Sadu, Kragujevcu, Aranđelovcu a pre svega u Beogradu na otvaranju festivala Beer Garden 26. juna na Adi Ciganliji.
 
 
Ostavi
komentar