Domaća scena

10.10.2016.

Kada Ivana uzme gitaru, ona postaje Manivi Manivi
foto: Promo
Kada Ivana uzme gitaru, ona postaje Manivi

Novo lice na domaćoj autorskoj sceni

Ivana Vukmirović poznata je na beogradskoj klupskoj sceni, a sada konačno ima i svoj autorski album koji je objavila pod imenom Manivi
 
Ova mila i uvek nasmejana devojka je pevačica i kompozitorka, dolazi iz muzikalne porodice, a trenutno je na završnoj godini Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu, na odseku džez pevanje.  Naslušana je različitih žanrova, te se to u njenom prvom izdanju oseća. Tu je puno (nu) soula, alternativnog popa, mile elektronike i fuzije drugih žanrova. Dobar deo prošle godine verzirala svoje nastupe zabavljajući goste na prekookeanskoj kruzeru.
 
Ivana svira gitaru i klavir i komponuje na oba instrumenta. Ipak, za album je pozvala svoje prijatelje, vrsne instrumentaliste, sa kojima ste je možda slušali po klubovima u Beogradu (Čekaonica, Azbuka, Bitefartcafe), ali i drugim prostorima po Srbiji. Snimljeno je devet pesama sa tekstovima koje je takođe sama pisala. Lična iskustva i stavove uobličila je na engleskom jeziku, najverovatnije zbog uticaja muzičara na čijoj muzici je odgajana. Prijemčive melodije koje podjednako flertuju sa popom i soulom možete naći na Deezeru. 
 
Ostavi
komentar

Povezano