Domaća scena

30.06.2020.

Jugonostalgični novi singl Sane Garić
foto: Youtube screenshot
Jugonostalgični novi singl Sane Garić

Deo sebe

Osamdesetih na području Jugoslavije, pravio se odličan synthpop. Taj duh sada čujemo u muzici Sane Garić i ekipe koju je okupila. 
 
Nakon albuma Svet za nas, publika željno očekuje Sanine nove pesme. Među kritičarima i fanovima vlada mišljenje da album spada u grupu najboljih elektro, rok i sint pop izdanja na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.
 
U susret EP-ju sa četiri nove pesme, koji će izdavačka kuća Mascom objaviti tokom leta, Sana Garić predstavlja prvi spot i singl za pesmu Deo sebe.
 
Video prati jedinstvenu estetiku Saninih ranijih spotova za pesme Mantra, Nešto u nama i Reč iz filma, ali je predstavljen i digitalnom animacijom koja je ovog puta možda najbolje oslikala muziku kroz snimljeni video materijal.
 
Sanine karakteristične vokale i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda.
 
Donedavno autor i član jedne od najuticajnijih domaćih grupa, Darkwood Dub, Milorad Ristić - Miki /bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin/bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić/gitara priključili su se Saninom bendu i radu na drugom album. Produkciju, miks i mastering novog EP-ja potpisuje Radan Đorđevic – DJ Rahmanee.
 
Ostavi
komentar

Povezano