Domaća scena

28.12.2020.

Još jedan sjajni singl Sane Garić
foto: Youtube screenshot
Još jedan sjajni singl Sane Garić

Najbolje od domaćeg synthpopa

Pred sam kraj godine, Sana Garić video singlom Sobe najavljuje novi album Naočare za srce koji će objaviti Mascom.
 
Novi video singl snimljen je u eksperimentalnom umetničkom prostoru International Test Site – Z1 po ideji konceptualnog umetnika Dragana Ilića. Zajedno sa artefaktima robotike, elementima moderne tehnologije, konceptualnim radovima umetnika, i kadrovima koreografije interaktivnog performansa, spot se poigrava sa sajber estetikom.
 
"U toku snimanja i montiranja spota razmišljala sam o robotizovanoj stvarnosti koja nas okružuje i o tome kako su ljudi sve više otuđeni u svojim sobama, a svako od nas ima svoj mali neprimetni svet osećanja. Život je ipak lakši i lepši kad smo okruženi prijateljima, a ne samo tehnologijom u izolaciji. Naš mikrosvet dobija smisao tek u interakciji sa drugim ljudskim bićima" – kaže Sana.
 
Sanin upečatljiv vokal i autorske kompozicije obojene svežim sint elektro zvukom, predstavljene su u novom svetlu zahvaljujući doprinosu članova njenog benda.
 
Autor i član grupa Darkwood Dub i Bella TechnikaMilorad Ristić - Miki, bas, Feđa Tom Franklin, bubanj (Fish In Oil) i Dušan Ristić na gitari, priključili su se Saninom bendu i radu na drugom izdanju. Produkciju, miks i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđević – DJ Rahmanee.
 
 
Ostavi
komentar