Domaća scena

01.08.2013.

Jelen TOP 10: The Branka The Branka u emisiji Jelen TOP 10
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Jelen TOP 10: The Branka

Poslušajte novi singl "Tga za Karibi"

Ovonedeljni gosti grupa The Branka u emisiju Jelen Top 10 doneli su, u pravom smislu te reči, leto u studio. Sa  sobom su poneli rekvizite za plažu, dobro raspoloženje i novi hit “Tga za Karibi”, koju su izveli na Jelen Top 10 bini.

Ovaj beogradski kvintet, poznat po melodičnom pop rok zvuku, voli da kaže da je “sastavljen od pet likova koji žive za muziku, a rade šta stignu da bi preživeli”. Kako su počeli sa radom, koliko neguju optimizam u pesmama i zašto najviše vole žive svirke otkriće kroz razgovor sa domaćinom Jugoslavom Pantelićem.

Ovaj zanimljiv bend predvodi Dial-up Lama, od ranije poznat publici kao član benda Bolesna štenad, a potom i kroz saradnju sa bendom S.A.R.S., pa fanovi tačno znaju koji je to pravac kojim ide The Branka. Bend sa ponosom ističe da su svirali u više zemalja u okruženju, a nedavno su imali i zapažen nastup na Jelen DemoFestu u Banjaluci, gde im je, bar ove godine, izmakla nagrada. Jedan su od bendova nove srpske scene koji vežbaju u “fabrici muzičara” - zgradi BIGZ-a. Nakon veoma uspešnih izvođenja hitova „Nuklearna bomba“ i „Ona menja sve“ u emisiji Jelen Top 10, The Branka nam donose svoju novu pesmu.

Kako su napredovali prošlonedeljni noviteti i da li su Svi na pod i dalje na prvom mestu, saznaćete, kao i uvek kroz listu najboljih spotova i nastupa u emisiji Jelen Top 10 koja se prikazuje na prvom programu RTS-a u nedelju od 23:55 dok je repriza na Studiu B u sredu u 21h.

Ostavi
komentar