Domaća scena

10.11.2013.

Jelen TOP 10: Sharks, Snakes & Planes, Goran Jevtić i Ramirez Sharks, Snakes & Planes
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Jelen TOP 10: Sharks, Snakes & Planes, Goran Jevtić i Ramirez

Sjajni gosti kod Jugoslava!

U narednoj emisiji Jelen Top 10, koja je na programu prvog programa RTS-a 10. novembra, posle Dnevnika 3, i na Studiju B, 13. novembra, s početkom u 22 i 30h, voditelj Jugoslav Pantelić će ugostiti veoma zanimljive goste!

Grupa Sharks, Snakes & Planes će odsvirati naslovnu numeru „Nebeska mehanika“ sa njihovog debitantskog albuma, čiji se izlazak očekuje uskoro! Tekstovi pesama napisani su na engleskom, srpskom i špasnkom, a članovi grupe objašnjavaju i neobičan naziv svog sastava – ljude ujedinuje strah, zajednički neprijatelj a generalno, veliki broj ljudi se plaši ajkula, zmija i aviona! 

Đorđe Radivojević – Ramirez dolazi kao predstavnik grupe Feud, i on će nam predstaviti novi singl „Televizija“, sa aktulenog albuma „Svinjotaur“. Jedan od bivših frontmena grupe Sunshine je ostao dosledan sebi, i oštar je kritičar savremenog društva!

Glumac Goran Jevtić Gondža pričaće nam kako nastaju numere koje osvajaju liste Jelen Top 10, jer je upravo on autor pesme „Mladosti“, koju izvodi grupa Svi na pod!

Deset najboljih domaćih spotova i nastupa koje ćete videti i čuti se, naravno, podrazumevaju!

Ostavi
komentar